torsdag 22 oktober

Budskap för idag torsdag 22 oktober till några utav er som läser och du känner direkt om det är någon mening eller några enstaka ord som är menat till just dig.

Idag bör vi fokusera på familjen, hemmet och lojaliteten mot de närmaste. Stark trygghet med höga värderingar som är över lång tid. Stanna upp och ta dig tid och njut av dina närmanste.

Samla på dig styrka och kom över de hinder som du upplever så står du som en vinnare i slutändan. Känner du rädlsa inför något så är den en bra dag för att möta rädslan. Du har självförtroendet och förmågan att lösa dina problem.

Du som har bett om hjälp kan känna dig lugn. Hjälpen är på väg och du kan uppleva den som en sorts mirakel. Du har alltid ett val genom dina tankar, känslor och intentioner att erfara ditt högsta bästa för dig själv. Det som du bett om kommer att helas.

Du kanske står inför en utmaning som innebär att du ska hålla ditt huvud högt. Det är en bra dag för att göra en positiv förändring och ha styrkan och modet att gå framåt framgångsrikt. Önskar dig en fin dag!

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Läggning kostar 300 kr eller enstaka frågor för 70 kr styck

Idag tänker jag på att allt är möjligt, när jag tror att det finns möjligheter öppnar jag vägen till dem

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift eller beställning. Jag ger även Reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *