söndag 11 oktober

Jag upplever att dagarna går vädligt fort just nu och det är redan söndag och snart ny vecka igen. Budskapet gäller för idag söndag 11 oktober och det är som vanligt inte menat till er alla som läser.

Idag ligger energierna för andlig styrka och för intiativrikedom. Känner du något instinktivt så gå på den känslan. Det blir en positiv förändring och kanske även en sorts ny start. Vi alla vill uppleva frihet på många områden och det kommer nya tillfällen för dig idag då du upplever din frihet.

Är det något som har oroat dig så är det löst och inte aktuellt längre. Du kommer att få en anledning att skratta idag genom att få höra goda nyheter. Det kan vara inom en relation, ekonomiskt, ditt hem eller projekt/arbetsrelaterat. Tänk inte på hur det har löst sig utan fokusera på dina glada känslor och känn tacksamhet.

Det som har varit är gammalt och det hör till din historia. Välkomna det nya som kommer dig väg. Gör ett bra val idag och släpp det som varit en gång för alla och gå vidare på din väg. Du är inte längre fast i det som varit. Du kan inte ändra det som hänt men du kan ändra nuet och hur du förhåller dig till det gamla. Släpp taget! Önskar dig en fin söndag!

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Läggning kostar 300 kr eller enstaka frågor för 70 kr styck.

Oroa dig inte för det som du inte kan påverka

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift eller beställning. Jag ger även Reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

4 reaktioner på ”söndag 11 oktober

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *