lördag 3 oktober

Här kommer dagens budskap igen och det gäller för idag lördag 3 oktober. Du känner direkt om det är menat till just dig.

I dag uppmans du att stanna upp och ta dig tid för hemmet och familjen. Skapa ett hem där du känner trygghet men även ro, en plats där endast kärlek och fullständig insikt råder. Du kanske ska se över sakers placeringar för att få ett bättre och lättre flöde i dina rum.

Hopp är precis vad du behöver omfamna nu. Du har fått visdom genom livets senaste erfarenheter och är redo att ta dig an ditt livs nästa kapitel. Du kommer att vara mer anpassningsbar och mer beslutsam än tidigare. Du kommer att expandera i medvetandet och växa personligt.

Timing är allt och universum arbetar bakom scenen för att anpassa de steg som behövs så att dina önskningar blir till verklighet. Ge inte upp hoppet för alla delar måste hamna på sin rätta plats innan önskningen bli verklighet för dig.

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Läggning kostar 300 kr eller enstaka frågor för 70 kr styck.

Änglarna riktar sin kärlesfulla energi mot dig så att du kan göra jorden till en bättre plats och verka för frid

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift eller beställning. Jag ger även Reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

2 reaktioner på ”lördag 3 oktober

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *