onsdag 2 september

Här kommer budskap för idag onsdag 2 september och det är som det brukar inte menat till er alla som läser utan du känner direkt och starkt om det är menat till just dig.

Ens ego kan vara hjälpsam när det ger oss en känsla av självvärde, nytta och syfte. Ta ett steg tillbaka och se på situationen ur ett annat perspektiv. Det kan handla mer om att vara rätt än vad som är rätt. Du kan också märka att relationer är mer prövande än vanligt.

Det blir en ny början och stor kreativitet finns. Du har starkt ljus på och omkring dig. Ljuset av gudomlig inspiration och personlig växt. Det är tid för kreativitet och det blir kulmen av ett viktigt och nytt projekt. Ta dig tid för att uttrycka din sanning och vision. Se den framtid som du vill skapa och vet att solen lyser på dig nu.

När eleven är färdig så uppenbarar sig läraren. Det är en sprituell lärare som inspirerar dig och kommer in i ditt liv och påverkar med sin visdom. Se dig omkring, är det någon i ditt liv som har skickligheten, utbildningen, kunskapen och förmågan att integrera andligt. En passionerad person som ger guidning och inspiration. Du har mycket att dela till andra vare dig du förstår det eller inte. Önskar dig en fin dag!

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Läggning kostar 300 kr eller enstaka frågor för 70 kr styck.

Ärkeängel Jeremiel öppnar sina lila och silverfärgade vingar och för bort sådant som du inte längre vill ha kvar i ditt liv

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift eller beställning. Jag ger även Reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *