Lördag 25 juli

Här kommer budskap för lördag 25 juli och det är inte menat till er alla utan du känner direkt om det är riktat till dig.

Kärlek kan både ge glädje och sorg och när besvikelse kommer in i ditt liv är det viktigt att erkänna känslorna av förlust. Det är tid att försiktigt släppa sorgen och besvikelsen för det kan hålla dig tillbaka eller så hjälper den dig att nå nya höjder av förståelse. Släpp och gå vidare för du har kraftfulla sprituella krafter som hjälper.

Även de starkaste bland oss upplever påfrestningar och påfrestande situationer och det är ingen skam att låta ditt hjärta helas och det är en bra tid för att tyst begrunda dina sanna känslor. Änglarna är med dig när du behöver stöd och hjälper att läka ditt hjärta.

Polariteter i energi och ett givande och tagande skapar balans och utan rädsla ger på det sätt som du blir vägledd till för att sedan ta emot med glädje, tacksamhet och i överflöd. Träna varje dag på att ge och ta så kommer du aldrig att sakna något.

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Läggning kostar 300 kr eller enstaka frågor för 70 kr styck. Önskar dig en fin dag! Önskar dig en fin dag!

Jag tänker på att kärleken bor i mig och den kommer innifrån och är obunden från andra personer

att den inte kommer utifrån och att den inte är beroende av andra.

Välkomna in i fb gruppen Häxorna i norr där jag har ett samarbete med Inge-Gerd. Vi erbjuder olika små utbildningar inom det esoteriska och andliga. Vi har sammanställt olika kompendium inom olika ämnen. Mer info får du i vår grupp.

2 reaktioner på ”Lördag 25 juli

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *