Onsdag 22 juli

Dagens budskap för idag onsdag 22 juli och det gäller som vanligt inte er alla utan du känner direkt om det är menat till just dig.

Ta tillbaka din kraft och använd den. Du är en ljusbärare, du är vis och en magiker. Det är dags att samla din andliga kraft och utryck den i handling. Förvandla dina intentioner till verklighet, bestämt men med kärlek. Be om vägledning och tecken från högsta möjliga nivå.

Du upplever väldigt stora förädringar just nu och då uppstår en känsla av osäkerhet inför framtiden. För att få in det nya som du längtar efter så måste du först tillåta gamla delar av ditt liv att försvinna. Låt dig överraskas och fötjusas av magin av välsignelser.

Din känslighet utvecklas alltmer och det är bra tid för både inre och yttre rening runt omkring dig. Du har skalat av dig de yttre lager av onödigt försvar som blockerat din mediala och andliga medvetenhet och är inne på upphöjningens väg som ställer högre krav på medvetenheten. Ta hand om din kropp på bästa sätt för det är ett pålitligt mätinstrument.

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Läggning kostar 300 kr eller enstaka frågor för 70 kr styck. Önskar dig en fin dag! Önskar dig en fin dag!

Änglarnas gåva till dig är att de väcker dina energikroppar med deras ljus

Välkomna in i fb gruppen Häxorna i norr där jag har ett samarbete med Inge-Gerd. Vi erbjuder olika små utbildningar inom det esoteriska och andliga. Vi har sammanställt olika kompendium inom olika ämnen. Mer info får du i vår grupp.

5 reaktioner på ”Onsdag 22 juli

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *