Onsdag 15 juli

Då kör jag dagens budskap till er läsare igen och det gäller för idag onsdag 15 juli till er som känner starkt att de blir träffade av någon mening eller några ord eller hela budskapet.

Nu är energierna för att klara av något och det blir en lösning. Du kommer att gå fort framåt mot positiviteten. Var fokuserad i ditt hjärta. Dina tidigare ansträngningar blir nu belönade och det är tid för ny blomstande relationer och bra lösningar för konflikt. Du kommer att personligen växa och kanske se dig själv i ett fräscht och postivt ljus. Plantera nya ideer och se dem växa.

Om du har varit inne förlänge och stor del av din kraft mattats av så är det dags att återta din personliga starka kraft. Du är en magisk person och kan omvandla dina intenserion till verklighet. Låt solen, månens och stjärnornas ljus väcka urgamla, vilande minnen. Plocka fram din andlighet och väck din magi och förverkliga dina drömmar.

Dina materiella behov kommer att tillgodoses när du följer din intuition och förverkligar dina drömmar. Änglarna runt dig jobbar för att se till att du har välstånd och för att förverliga dina drömmar. Öppna upp och ta emot rikedomen som hälls över dig och ditt liv nu.

Anauel har kopparvingar och säger att du inte behöver oroa dig för din försörjning.

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Läggning kostar 300 kr eller enstaka frågor för 70 kr styck. Önskar dig en fin dag! Önskar dig en fin dag!

Välkomna in i fb gruppen Häxorna i norr där jag har ett samarbete med Inge-Gerd. Vi erbjuder olika små utbildningar inom det esoteriska och andliga. Vi har sammanställt olika kompendium inom olika ämnen. Mer info får du i vår grupp.

4 reaktioner på ”Onsdag 15 juli

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *