Budskap tisdag 23 juni

Budskapet för idag gäller som jag skrivit tidigare inte alla utan du känner starkt om det är ämnat för just dig.

Ditt heliga tempel som är en del av din själ och som alltid finns tillgänglig som en källa av frid, balans och kontakt med the Spirits. Du får kontakt med den här underbara platsen genom att meditera på ditt hjärtcentrum. Du kan öppna ditt egna heliga valv för att få tillgång till obegränsad information. Du har svaren på alla dina frågor.

Håller du fast vid ilska och bitterhet så kan det stoppa upp din spirituella växt. Att vara bitter är en av de starkaste känslorna och gör mest skada på mänskliga känslor. Att förlåta är väldigt kraftfullt och det har förmågan att hela och omvandla. Att förlåta något eller någon kräver medkänsla, insikt, vänlighet och visdom.

Du delar ett andligt öde med en partner eller vän. Det finns ett syfte med att du och den här personen umgås och är tillsammans. Det är meningen att ni ska hjälpa varandra att växa och blomstra. Synkroniserade händelser har fört er samman och det finns en anda av förutbestämmelse och öde i det ni har. Jag önskar er alla en riktigt härlig dag!

“Jag väljer att från och med nu ta hand om mitt liv och njuta av de gåvor jag fått”

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Läggning kostar 300 kr eller enstaka frågor för 70 kr styck.

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift eller beställning. Jag ger även Reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

4 reaktioner på ”Budskap tisdag 23 juni

  1. Emma skriver:

    Tack enu gång. Fins olika sätt visa det på. Som person är jag rak ärlig säger vad jag tycker känner . Om inte får ut trycka mitt jag så här års. Då kör jag över mig själv..
    Må passiv dåligt låtsas det har jag slutat upp med såna dumheter! Trycka undan deta med värmen aldrig i livet att jag kommer göra det !

    Där i mot så stör det dem som är ego gillar värmen är på tok för lite förståelse så där är mitt livs upp drag lyfta upp vi som älskar svensk vit vinter jag vågar är krigare på rätt sätt.. jag gör underverk för dem som lider av värmen ! Det gör att orkar lida igenom här farliga årstiden.
    På så sätt är jag viktig för dem !

    Sen den där personen förstår jag prisis men har jag känt i evighet så tror det inte blir av på grund av tag sammanlagt över 20 år.. så där av så är jag tveksam.
    Men är vilket som för min del. ?

    Trivs som det är och tacksam !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *