Dina val

Strax ny vecka och även ny månad för oss. Budskapet gäller för vecka 23 och det handlar om din guide/lärare och lärdommar samt om dina egna val.

Du har en manlig guide/lärare runt dig som ger dig positiva influenser. Han kan hjälpa dig om du har mycket att tänka på just nu och kanske även kring det andliga. Vare sig om du letar efter en ny spirituell väg eller söker djupare inom dig för att förså psykologin så är det rätt tid. Det kan även gälla om du har tankar på att utbilda dig. Gör dig redo och öppna ditt hjärta och kom ihåg att guiderna ger dig vägledning var bara villig att ta emot hjälpen om vilken väg du ska ta.

Lägg märke till aspekter av den här situationen som du känner igen. Är det saker som du är trött på och kanske redo att släppa? Det är först när du plockar fram mönstret och ser det som du inte längre har behov av det som upprepar sig. Då har du lärt dig vad du behöver och du kan bli fri från det för alltid. Din skyddsängel kommer att hjälpa dig.

När du accepterar ansvar för ditt liv och de val du gör så börjar du använda kraften inom dig. Du kommer att lyssna och uppskatta din intuitiva visdom som du har inom dig och använda den kunskapen i din yttre värld. Fokusera för att ta fram klarhet i det viktiga beslutet som du behöver ta. Alla beslut som du tagit har lett dig till där du är idag och guiderna hjälper dig för att kanske stanna upp och analysera din val. Se och ta in de budskap du får för att ta det rätta beslutet och det rätta valet just för dig. Önskar dig en fin vecka!

“Frid är ett tillsånd då ditt ljus strålar klart och allt inom dig är i harmoni”

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Läggning kostar 300 kr eller enstaka frågor för 70 kr styck.

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift eller beställning. Jag ger även Reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *