Var stolt

Ja nu är vi inne strax på årets sista dagar och det är många av oss som brukar göra en slutsumering av hur året har varit och kanske gör upp planer för det som komma ska. Budskapet gäller för vecka 1 och början på det nya året 2020. Var stolt över dig själv och det är dags att fira allt du har uppnått och allt som du är och allt du kommer bli! Ja smaka och reflektera lite på de orden. Ibland är det viktigt att stanna upp och erkänna vad du har uppnått och att kunna vara stolt över det.

Vi är så stolta över dig och spiritvärlden vill att du ska stanna upp lite och lyssna. Vi vill att du ska hedra det hårda arbete som du har gjort och även klappa dig själv uppmuntrande på axeln. Oavsett om du har rört dig genom en svår eller smärtsam situation eller uppnått betydande framgångar på jobbet eller lärt dig ett språk eller helt enkelt bara släpper allt som höll dig tillbaka för ditt högsta goda. Spirits låter dig veta hur viktigt det är att hedra och erkänna dig själv… genom att känna dig stolt.

Pausa i några minuter och njut av ögonblicket medan du solar dig i din egen stolthet medans du låter värmen från den känslan komma över dig och när du känner känslan av din/dina prestationer så ler du så hela världen ser. Just nu handlar det om att fira dina framgångar och var megastolt över hur långt du har kommit och fortsätt tro på hur långt du kan gå! Önskar er alla en fin vecka och ett riktigt gott slut och ett gott nytt år!

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Läggning kostar 200 kr eller enstaka frågor för 50 kr styck.

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift eller beställning. Jag ger även Reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

6 kommentarer

  1. Härligt att läsa , så positivt och uppmuntrande!
    Var är bilden tagen ifrån ?

    Hälsningar

  2. Stort och varmt tack, tillåter mej sola i värmen och ljuset en stund och ge mej själv en riktig high-jäkla-five✋🙏💜 Önskar dej ett gott slut och ett riktigt gott nytt år🧚‍♀️💜🧚‍♀️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *