Kraften i din tro och var en god lyssnare

Veckorna drar förbi i rekordfart och många av oss väjer att ha flera måsten att göra inför julen. Dagens budskap gäller för vecka 50 och det handlar om att tro och att vara en god lyssnare.

Att tro och den kraften som arbetar genom din själ – att bestämma vad som är möjligt eller omöjligt, skillnaden mellan framgång och misslyckande och framför allt vem du är – är kraften i din tro. Det kanske är dags att utvärdera dina övertygelser och tankeprocesser. Det kanske kommer upp självtvivel och negativa tankar från förr som förhindrar dig att gå framåt.

Vissa människor tror på en högre makt större än sig själva och andra tror tyvärr att de är ensamma och det handlar om överlevnad. Vissa av oss går helt enkelt mållöst på vår jord med en nederlagsinställning och accepterar vad som kommer på deras väg.

Din andliga, emotionella och psykologiska välbefinnande samt dina nuvarande och framtida relationer och ditt arbete eller din karriär kan alla påverkas av tidigare begränsningar. Ändra din uppfattning och förändra dina negativa tankar till positiva bekräftelser. Spirits påminner dig att du är tänkt att leva lyckligt och ett rikligt liv här på jorden och att du kommer att uppleva dina dagar som du var tänkt – som en gudomlig person.

Lyssa! Du måste vara villig att lyssna om du verkligen vill förstå någon. Det är inte dags att erbjuda råd utan vara en medkännande lyssnare. Att lyssna fullständigt och intensivt innebär att uppmärksamma inte bara på det som sägs utan till det som ligger under orden. Det finns någon runt dig som verkligen behöver uttrycka sig om hur de känner och vad som händer i deras liv. De söker efter en öppen, medkännande och ickebedömande lyssnare.

När du är intensivt engagerad i samtal finns det ett jämnt energiutbyte som båda personerna kan dra nytta av. De som pratar uttrycker vad de känner och genom att bara prata kommer de ofta att lösa problemet eller frågan av sig själva. Att vara närvarande och lyssna på någon som behöver din fulla uppmärksamhet kommer i vissa fall att ge dig de svar du har sökt själv efter. Önskar er en fin vecka!

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Läggning kostar 200 kr eller enstaka frågor för 50 kr styck.

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift eller beställning. Jag ger även Reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *