Styrka

Det här budskapet gäller för nästa vecka 44 och det handlar om vår inre styrka och den kommer från många källor. Att hålla sig stark ger förtroende, övertygelse och en balanserad kropp, sinne och själ. Spirits har sitt eget unika och vackra sätt att fylla på din själ med styrka kontinuerligt. Du är aldrig riktigt ensam eftersom vi alltid är med dig.

Spirits påminner dig om att livet skapar dina största svagheter och dina största styrkor. Vi är medvetna om att du kanske står inför nya utmaningar eller lider en känsla av osäkerhet eller till och med känner dig sårbar eller osäker. Tidigare precis när du tror att du inte har haft någon styrka kvar och att du har nått en punkt där du inte kan fortsätta är det din inre styrka i kombination med vår energi som försiktigt har dragit dig igenom.

Det här är en bekräftelse på att du är starkare än du tror och nu ska du inte ge efter. Använd ditt inre självförtroende för att övervinna livets hinder och vet att en värdefull lektion från varje erfarenhet kan läras och lagras som visdom för att användas i framtiden. Var inte förvånad om hjälp eller assistans kommer till dig och det kan komma på det mest otänkta sättet! Kom ihåg att vi alltid är här för dig! Önskar er alla en stark och fin vecka!

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Läggning kostar 200 kr eller enstaka frågor för 50 kr styck.

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift eller beställning. Jag ger även Reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *