Glad Påsk och drömmar blir sanna

Först vill jag önska er alla läsare och kunder en riktigt Glad Påsk och ta hand om varandra i helgen och ni som ska ut i trafiken kör försiktigt! Jag är så otroligt tacksam för att ni känner förtroende för mig och alla er som jag har kunnat hjälpa litegrann för att växa som personer i mina läggningar till er!

Nu vidare till dagens budskap för idag skärtorsdag 18/4. Drömmar blir sanna så ha tålamod och ta emot och känn tacksamhet. Det är ett kort av tillfredställelse och önskningar uppfylls. Du går in i en tid av fred, glädje och tillfredställelse. Var tydlig om vad du vill att ditt förhållande ska se ut, för att dina önskningar beviljas snart. Kom ihåg att vara öppen för att ta emot allt som universum skickar dig och uttryck tacksamhet när dina drömmar blir sanna. Sedan luta dig tillbaka och njut!

Det här kortet handlar också om att må bra både emotionellt och fysiskt. Delta i aktiviteter som ger dig glädje och nöje. Ta en vän till en exklusiv restaurang, dela ett lyxigt bubbelbad med din partner eller njut av en glass tillsammans med ett bar. Aktiviteter som gör dig lycklig kommer att berätta för Universum att skicka dig mer glädjande överflöd. Detta kommer att hjälpa till i din önskan av uppfyllelse. Så fortsätt och skäm bort dig själv!

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Kostar 200 kr eller frågor för 50 kr/st. Önskar er alla en fin dag!

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

4 kommentarer

  1. Tack för budskap!
    Önskar dig en God och Glad påskhelg, och en stor sol på en klarblå himmel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *