Stråla

Ny månad, ny vecka och ny dag. Dagens kort gäller för idag måndag 4/3 och det symboliserar den positiva och kraftfulla energin som nu omger dig. Genom att omfamna den här energin kan du förbättra nuvarande relationer och dra nya till dig. Se dig själv som i en glödande orb av strålande gyllene ljus.

Tro på kraften för att införa entusiasm, liv och större kärlek och förståelse till dina nuvarande relationer Se det röra sig utåt från kroppen och omger alla de människor du känner och fyller dem med glädje och hopp. Visualisering kan vara ganska kraftfull så använd den för att magnetisera och locka till det du vill ha i ditt liv.

Det är också dags för att låta ditt eget ljus skina. Du är en fantastisk och magnifik person! Inse och tro är nyckeln till att låsa upp din personliga potential. Var säker i dina kontakter med andra. Använd din talang för att styra relationer i positiv riktning. När du är i ditt eget ljussken kommer det att locka andra till dig, människor av samma sinne och liknande vibrationer. Det kommer också att uppmuntra andra att låta sitt eget ljus skina.

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Kostar 200 kr eller enstaka frågor för 40 kr.

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *