Sök sanningen

 

Idag tisdag 20/11 hälsar kortet att du ska söka sanningen och att sanningen du söker finns redan inom dig. Lyssna, observera och lita på. Allt du behöver veta finns redan inom dig. Du föddes i sanning och med den universella kunskapen finns i var och en av dina kroppsceller. Din situation testar din inre kunskap.

Stanna upp, var stilla, andas! Håll känslan i magen och se hur din kropp reagerar. Om det inte känns rätt, så är det inte det. Om du känner dig lugn och nöjd är det sanningsbaserat och positivt för dig att agera på. Diskutera inte dina egna känslor och förneka inte din egen sanning. Du vet vad som är sant. Gör det här till en bra dag!

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *