Planering, glädje, frid och 11/11

 

God morgon på er nu har jag lagt nya kort för idag Söndag 11/11 till Torsdag 15/11. Idag handlar det om planering, glädje och stabilitet och frid. Bra saker kommer till de som väntar och har tålamod och kan släppa kontrollen. Ta en liten paus och gör en bedömning av vad som ligger framför dig innan du fortsätter. Utvärdera/planera din ekonomi när du planerar för en lyckad framtid. När du pausar märker du vad som fungerat bra och vad som fungerat mindre bra.

Glädje och stabilitet och likt en sommardag kommer kortet med glädjefull energi. Hitta skäl att fira med andra och välkomna denna soliga energi i ditt liv. Låt det lyfta dina tankar. Kom ihåg lagen om attraktion och en hög vibrationshastighet kommer att locka allt du vill. Förnya dig själv. Öppna kärleksfullt ditt hjärta och sinne till människor. Dela dina tankar och framför allt var en god lyssnare. Känn ebb och flöde av energi när du kommunicerar med andra och du upptäcker att detta ger ökad stabilitet och värme till dina relationer och det hjälper att locka likasinnade människor i ditt liv.

Upplev all den omfattande stillheten och känn frid. Din kärna och din själ är fullkomligheten av frid. Vet att du är perfekt och älskad exakt som du är i detta ögonblick. Känn den ovillkorliga kärleken och förbli positiv och vara i den fridfulla tillståndet. Gör en medveten ansträngning för att hålla fast i den här känslan och bär med dig den hela dagen. Denna djupa frid och känslan av förtroende kommer att vara ditt ankare under dina dagliga livserfarenheten.

“Peace on earth begins with peace within” – Sundara Fawn

Dagens datum 11/11 och det betyder att börja på nytt och nya möjligheter öppnas för oss. Många associerar den upprepande 1111 med en väckarklocka, aktiveringskod eller en uppvaknade kod. Det kan ses som en nyckel för att låsa upp det undermedvetna sinnet och påminna om att vi är andliga varelser som har en fysisk upplevelse. När 1111 visas upprepande gånger betyder det att en energisk gateway har öppnats för dig och det kommer snabbt att manifestera dina tankar i verkligheten. Meddelandet är att välja dina tankar klokt och se till att de matchar dina sanna önskningar.

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

2 reaktioner på ”Planering, glädje, frid och 11/11

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *