Stå i din medvetenhet och se möjligheten till överflöd

 

Tidig lördagsmorgon och dagens budskap för i dag 27/10 handlar om medvetenhet, möjligheter och överflöd. Du har redan alla verktyg för att styra dig själv rätt i ditt liv oavsett om det handlar om visdom, intuition, psykisk förmåga, kreativitet, självmotivation, kärlek, viljestyrka, fysisk förmåga eller bara rent mod så är de alla en del av dig.

När du lär dig att använda dem kommer du bli förvånad över den kraft och effekt de kan ha. Tillsammans med universum kan du manifestera förändring, oavsett vad det är kommer det att ge ett positivt resultat. Du har din egen förmåga att skapa din egen verklighet. Ta tag i dina idéer och se dem växa. Kunskap är makt som kan leda till framgång och kom ihåg att du kan uppnå allt du vill göra!

Möjligheter finns det gäller att gå till handling. Det är din möjlighet att uppnå vad du sökt efter eller för att förbättra vad du har. Det kräver vaksamhet och åtgärd och entusiasm. Lyft din kraft/energi/ande och leta efter den möjlighet som kommer att presentera sig själv och sen är det bara att agera!

Få fred i varje ögonblick av ditt liv och du kommer att finna sann rikedom. Överflöd mäts i den utsträckning som din inre fred och mental kontroll gör att du kan vara lycklig under alla omständigheter. Från detta överdådiga utrymme kommer du att upptäcka och uttrycka din sanna natur som ett gudomligt väsen. Universums överflöd är det största målet. Dela dina gudomliga gåvor med världen och ge ditt allra bästa och din generositet kommer tillbaka till dig. Önskar dig en fin lördag!

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

4 reaktioner på ”Stå i din medvetenhet och se möjligheten till överflöd

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *