Andlig kunskap och läk hjärtesorg

 

Dagens budskap kommer från Gudinnorna och Ärkeänglarna och gäller för idag Lördag 1 september. Korten hälsar att du besitter gudomlig kunskap som kan komma andra till hjälp genom din andliga undervisning.

Dana hälsar att din visdom går tillbaka till uråldrig tid och du har denna visdom med dig till dina nuvarande inkarnationer för att vara en vägvisare. Det är dags att uttrycka denna visdom som du har.

Dana hjälper dig att manifestera en plattform för din andliga undervisning oavsett om det handlar om att undervisa genom att själv vara ett exempel eller genom att tala och skriva.

Alla former av undervisning är lika värdefulla oavsett hur många personer du påverkar. Så det kanske är dags att hålla i kurser eller skriva en artikel eller till och med en bok. Var en förebild av frid och vörda din gudomlighet och var medveten om att du är en ledare!

Ärkeängel Azrael är också med idag och hälsar att finns vid din sida om du behöver hjälp och stöd för att läka ditt hjärta. Även den starkaste bland oss upplever påfrestande  situationer och det är ingen skam i att ta sig tid att låta ditt hjärta helas. Det är en bra tid för att tyst begrunda dina sanna känslor. Skriv ner dem i en privat dagbok och kalla på Azrael för att trösta ditt hjärta och sinne.

Azrael betyder Guds hjälpare och hjälper bl.a. präster och andliga ledare och läker sorg i form av avslutade relationer. Ärkelängel Azraels aura är vanilj/ljusgul till färgen och kristallen Kalcit eller Kalkspat som den också kallas, vibrerar Azraels energi.  Azrael hjälper bl.a. med att utveckla medium och psykiska förmågor och höjer vår vibrationshastighet. Önskar er alla en fin Lördag!

Jag har tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *