Förlåt och läk och utöka ditt perspektiv!

 

Dagens kort och budskap gäller från idag Tisdag 21/8 fram till Torsdag 23/8 och det handlar om att läka och förlåta och att välja mellan att stanna i säkerhet eller att flytta ditt perspektiv utanför din grind. Det är helande energier i omlopp just nu och det är en bra tid för att få läka dina relationer och att förverkliga dina förhoppningar och drömmar. Är det inte dags för förlåtelse?

Förstå att ingen är perfekt och genom att acceptera detta är du i stånd att förlåta dig själv och de dina runt dig. Genom förlåtelse kommer du känna en tyngd som lyfts från dina axlar och du får en djup lugn.

Förlåter du dig själv så bjuder du också in nya relationer i ditt liv. Var villig att ta emot förlåtelse från andra och var öppen för deras insikter. Lyssna objektivt och agera om det känns rätt för dig. Läk dig själv och läk dina relationer och få inre frid.

Du står i en trädgård med riktigt med överflöd och välstånd. Du känner dig fridfull och vägen utanför trädgården är låst och du har nyckeln på en kedja runt halsen. Var medveten! Att antingen stanna i din trygga trädgård med överflöd av pengar eller att utöka ditt perspektiv och få världen som ligger precis utanför din grind. Du har valet att flytta ditt fokus och låt inte din trygghet hålla dig från din karmiska väg eller från att leva din sanning.

Jag har tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *