Vårda dig själv och ha tålamod i relationer!

 

Dagens budskap onsdag 18/7 uppmanar oss att vårda både oss själva men även förhållanden. Låt andra människor veta att du uppskattar dem. Ge uppmärksamhet och kärleksfull omsorg och relationer kan återupplivas och kan tas till nya nivåer av lycka. Uppmuntra din själ genom att vara den du verkligen är och älska dig själv för det.

Uppmuntra ditt sinne att vara engagerad i aktiviteter som stimulerar och engagerar. Använd din kreativitet på något sätt varje dag. Ta hand om din kropp genom att upprätthålla god hälsa. Koppla av i ett bubbelbad och njut av en kopp te eller ta en lång promenad.

Naturen kommer att lugna och närma alla aspekter av dig själv. Vårda sig höjer dina vibrationer och skickar en signal om kärlek till universum och den här signalen kan komma att ge dig ett nytt och kärleksfullt förhållande.

Du har mycket energi i att skapa och attrahera det förhållande du vill och du är angelägen om att se positiva resultat. Tålamod är just nu nödvändigt. Omforma attityder och övertygelser tar tid. Rena dig själv så du lockar rätt person.

Blir du frustrerad över att inte se förändring, ta ett steg tillbaka och fokusera på annat än ditt förhållande ett tag. Leta efter alternativa strategier för att genomföra den förändring du önskar. När du arbetar med dig själv var säker på att du är sann mot vem du är och inte bara följer “formeln” för relationer. Ha tålamod!

Jag har tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reiki på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

6 reaktioner på ”Vårda dig själv och ha tålamod i relationer!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *