Förnyelse med Chamuel

Dagens kort och budskap visar ett brustet hjärta som är upp och ner och det markerar att tiden för förnyelse och hopp är här. Smärtan och traumat är bakom dig nu och du kan lita på att större glädje är på väg.

Vad det än hänt som gjort dig sårad i det förflutna gör att du nu är fri att fortsätta framåt. Universum har mycket bättre saker på lager åt dig, så slutför att släppa din kvarvarande sorg och öppna ditt liv till din nya självälskande intention och förbindelser av glädje kommer följa dig.

Affirmation: Jag släpper sorgen av det gamla och lever med medkänsla för mig själv. Kärlek helar och förnyar mig.

Vi har Ärkeängel Chamuel med oss idag och hjälper oss med solar plexuschakrat som är vårt tredje chakra. Chamuel håller en vacker sfär av gyllende ljus mot chakrat som är centret för vårt livs kraftenergi. Problemen här kretsar kring känslor av lust och din personliga energi.

Nu hjälper Chamuel oss  med ökad entusiasm som snart kommer till oss. Det är en bra tid att gå framåt mot det vi önskar. Din livskraft vibrerar med styrka och din själ uppmanar dig att du ska samla styrkan och fokusera på ett målmedvetet sätt. Ärkeängeln Chamuel är med dig så det är bara att sätta igång. Kom ihåg att för att få hjälp så måste vi be änglarna.

Ärkeängel Chamuels namn betyder han som ser Gud. Han hjälper oss finna nya relationer, vänner, arbete och kärlek. När du funnit det du sökt hjälper han dig att bevara det nya. Han kan hjälpa dig med lätt ångest och åstadkomma inre frid, finna kärlek till dig själv och andra, hela ett brustet hjärta, förverkliga ditt livs syfte och själsuppdrag. Han har blekgrön aura och grön fluorit är  kristallen som vibrerar med hans energi.

Finns tid till att svara på korta frågor eller ställa några ja/nej frågor så maila britten20@hotmail.com eller skriv på Messenger. Jag ger även Reikihealing på distans och kan använda kristaller för över specifika områden

 

4 kommentarer

  1. Är alltid lika bra för mig, dina budskap💁‍♀️🔮

  2. Hej
    Jag har varit sjukt trött i helgen här helt enkelt inte kunnat hålla mig vaken. När jag varit ute med hästarna eller kört bil i veckan har jag kunnat förnimma ett grönaktigt sken ibland som en boll men det har varit bäldigt flyktigt. Jag har trott att det varit mina ögonen eller hjärntrötthet kan det ha varit ärkeängeln Chamul?
    Tack för din vägledning❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *