Magikern och spegeln

Fredag och helgen är runt hörnet. Dagens budskap kommer från Sandra Anne Taylor och hennes energi orakelkort som uppmanar oss att veta och använda vår sanna kraft. Vi är på vår högsta bästa topp med vår personliga och spirituella kraft just nu.

Magikern har i vänster hand en låga av passion och handlingskraft. I höger hand är en virvel av vatten och ljus av reflektion. Kortet säger att du är magikern och inom dig finns fantastiska krafter från jorden och från änglarna.

Vattnet är energin från yin, kraften från änglarna och klarhet över tanken. Eldslågan är energin från yang som ger kreativitet och vilken riktning du ska ta. Tillsammans ger de dig den fantastiska magin av omvandling.

Spegeln som står vid sidan av magikern reflekterar den yttre världens respons till ditt val att använda din sanna kraft som du har. Det är en viktig tid för dig nu och du är alkemisten över ditt egna liv och du kan förvandla metall till guld och det är tid att ändra svårigheter till stora välsignelser.

Det är sant inom alla områden i ditt liv. Hävda din kraft och omfamna din intention i ditt hjärta och i ditt dagliga liv. Styr ditt öde och dimman av framtiden kommer att klarna till lysande verklighet.

Finns tid till att svara på korta frågor eller ställa några ja/nej frågor så maila britten20@hotmail.com eller skriv på Messenger. Jag ger även Reikihealing på distans och kan använda kristaller för över specifika områden.

2 reaktioner på ”Magikern och spegeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *