Bråk/sorg och ärkeängel Ariel

 

Dagens kort och budskap kommer från Wizards tarot. Väldigt fint illustrerade bilder. Korten berättar att det är början på något nytt. Du får ny kraft och får en hel del nya idéer. Kan vara en ny början i ditt spirituella liv. Du kan få ett löfte och eller en möjlighet.

Det har vart bråk och konflikter och du har sorg för att någon har drivit det så långt och det ger dig stor smärta. Men det är en kreativ process du går igenom och en annan kvinna har tagit kommandot i det jobbiga.  Det blir ett kommunikativt möte med en kvinna som gör att allt går framåt och du kanske får ett gott råd i situationen.

 

 

Ärkeänglarnas budskap säger att vi ska fortsätta vara modiga och stå upp för det vi tror på. I den här situationen måste du agera utifrån dina övertygelser, även om andra inte håller med dig. Ärkeängel Ariel skyddar dig så du inte kommer till skada och vägleder dig till att vara en kärleksfull krigare från ljuset. När du står upp för det du tror på blir du en förebild för andra. I det andliga lärandet ger du andra mod att stå upp för sina principer.

Ärkeängel Ariel har en blekrosa aura och vibrerar till kristallen Rosenkvarts. Hon hjälper oss bl.a. med önskningar och magi, välstånd och överflöd, djur och djurkommunikation, idéer och uppfinningar, healing och frigöra blockeringar, rensa karma av familjer och problemlösning. Kalla på henne så hjälper hon dig med ditt självförtroende och mod.

Finns tid till att svara på korta frågor eller ställa några ja/nej frågor så maila britten20@hotmail.com eller skriv på Messenger. Jag ger även Reikihealing på distans och kan använda kristaller för specifika områden.

 

6 kommentarer

  1. Varmt tack för utförligt svar på min fråga. Känner att jag helt och fullt kan ta till mig det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *