Cirkeln sluts och välstånd

 

I dag kändes det som om budskapen från Wizards tarot ville fram. Underbart fina kort från Corinne Kenner. Första kortet säger att något har fullbordats och nått någon form av mål. En cirkel sluts, kan vara ett gynnsamt avtal eller samarbete. I kärlek kan det indikera att man tar ett steg längre i relationen.

En ny start och stora saker händer, kan vara inom alla områden och det startar med kraft. Det tas ett snabbt beslut med stort självförtroende. Kan vara att du kommunicerar mer klart och går direkt på kärnan i frågan. Du tänker klarare kring en situation. Det kan bli action och spänning.

Tredje kortet kejsarinnans graviditet berättar att det som startar upp med kraft kan ta månader innan det är klart och kommer att bli skyddad tills allt är klart. Det blir starkare familjeband, större gemenskap, stöd och ekonomisk framgång och trygghet. Du är stark och känner glädje av att ta hand om andra.

Finns tider idag och resten av veckan för vägledning, kort fråga eller budskap eller ja och nej frågor. Maila eller skriv på messenger

6 reaktioner på ”Cirkeln sluts och välstånd

  1. Stefan Thulin skriver:

    Tack för det enastående budskapet, Hoppas det går i lås det som jag har tänkt ut som ligger längre fram i tiden……

    Stefan Thulin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *