Lugn och frid

 

Söndagsmorgon är här. Har sovit lite dåligt och vaknat tidigt. Passar ju alldeles utmärkt med ett orakelkort från Änglarna. Dagens budskap är från Shanti som är fredens ängel. Hon hjälper oss med en ny och lugn och smidig väg framåt. Du har haft mycket oro och din själ är trött. Ditt sinne behöver lugn och ro och Ärkeängel Shanti är här för att hjälpa med den önskan.

Hon kommer ge dig nya möjligheter att spendera tid ensam där du kan koppla av i ditt sinne och hjärta. Hon ger lugn till din själ så att  du får sinnesro som är din gudomliga läggning. Liksom änglarna kan du snabbt överblicka på kaoset och orkanerna som virvlar runt dig och genom att andas rätt och din intention kan du hålla dig fokuserad vad som än händer i ditt liv.

Din inre grund för frid har en väldigt kraftfull effekt och din yttersida speglar snart din inre frid. Snart kommer det lättare och smidigare vägar och det värsta ligger bakom dig. Det kommer bli ett fredligt resultat av hela situationen. Kom ihåg för att få hjälp från våra Ärkeänglar så måste vi be dem hjälpa oss. Ha en lugn och fin Söndag!

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *