en mammas kärlek

Vi går mot ljusare tider och det här budskapet är för vecka 7 och då har vi Alla hjärtans dag. Det här budskapet kom fram tydligt och starkt och det handlar om en mammas kärlek.

Vet att din mammas kärlek når ut till dig just nu och håller dig nära. Hon vet hur mycket du saknar henne och vill påminna dig om att det speciella kärleksbandet aldrig kan brytas. Kortet av kärlek och inspiration är från någon du betraktar som en modersfigur och en moders kärlek lever för evigt, och även om vi är här i andevärlden så slutar den kärleken aldrig och kommer att fortsätta att vårda dig, skydda dig och se till att du håller dig på din väg. Det här budskapet kan också indikera att du kan behöva vårda dig själv med en mammas omsorg just nu.

Andevärlden vet hur tungt ditt hjärta är just nu och uppmuntrar dig att komma ihåg de goda tider som delats med din mor. För dessa speciella minnen kvartstår med henne här i andevärlden. Din mamma vill tacka dig för allt du gjorde och hon känner till kärleken, omsorgen och tankarna du gav hela vägen till slutet.

Hon säger “Jag har verkligen aldrig lämnat dig. Jag är i solen som går upp och ner varje dag, och den milda brisen som smeker ditt ansikte. När du känner att solen värmer dig, vet att jag håller dig nära i en öm omfamning och viskar Jag älskar dig mitt barn”. Jag önskar er alla en härlig kärleksvecka.

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Läggning kostar 300 kr eller enstaka frågor för 70 kr styck.

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift eller beställning. Jag ger även Reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

12 kommentarer

  1. Tack för budskapet, jag har tänkt mycket på min mamma och även bett om tecken från henne och nu fick jag det. ❤

  2. Tack för budskapet, det gick rakt igenom mig. Har under en tid nu tänkte mycket på min mamma som gick bort för tre år sedan. Det känns som om jag fick svar nu.❤❤❤

  3. Tack det budskapet var precis vad jag behövde! <3 Igår satt jag vid datorn och kollade på en plats vi bodde när jag var barn. Mamma kändes så nära nästan som om hon satt på axeln. Saknar henne så och tänker ofta på hur det var mot slutet hur hon kände och så vidare. När alla anhöriga är borta blir man väldigt ensam.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *