fredag 31 juli

Här kommer dagens budskap för fredag 31 juli och det är i vanlig ordning inte menat till er alla. Du vet direkt om det är menat till dig. Behöver inte vara hela budskapet utan det kanske är bara en mening som du känner starkt för.

Om du upplever att du sitter fast så vet att det finns potentiellt bättre alternativ framför dig. Du har flera bortglömda alternativ och varje omständighet ger dig val att öppna en helt annan dörr och ta en annorlunda väg än du tänkt. Var medveten och flexibel.

Relationer måste vårdas för att frodas och låt andra runt dig veta att du bryr dig om dem och uppskattar dem. Bra reltioner kan komma till nya höjder med glädje, kärlek och omtanke. Ta hand om dig själv så att du kan blomma. Ta fram kreativiteten och ge dig själv egenkärlek. Du är helt klart värd det.

Det är en situation runt dig som kommer att hanteras på ett bra och rättvist sätt. Alla inblandade ger upp personliga avsikter till förmån för hela gruppens gemensamma mål. Det kräver tro på alltets visdom. Det kanske är dags att släppa ditt behov av att det ska bli på ett visst sätt och ha viljan att lösa tvisten och låta bitarna fridfullt falla på plats.

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Läggning kostar 300 kr eller enstaka frågor för 70 kr styck. Önskar dig en fin dag! Önskar dig en fin dag!

Änglarna väcker din ljuskropp för att ge plats åt din själ

Välkomna in i fb gruppen Häxorna i norr där jag har ett samarbete med Inge-Gerd. Vi erbjuder olika små utbildningar inom det esoteriska och andliga. Vi har sammanställt olika kompendium inom olika ämnen. Mer info får du i vår grupp.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *