torsdag 30 juli

Här kommer dagens budskap igen och det gäller för idag torsdag 30 juli och det är som vanligt inte menat till er alla. Du känner starkt om det är menat till just dig.

Idag bör du fundera på vad det är som du verkligen vill ha? Vad vill du förändra eller attrahera in i ditt liv? Du har flera olika alternativ framför dig bara du ser dem. Kanske dagdrömma lite om hur framtiden ska bli. Ha roligt och det är genom dina drömmar som de förändras till verklighet. Ta dig tid att fundera men det är genom beslut som gör att du fortsätter framåt.

Du kanske behöver tålamod, självkontroll och balans kring andra personer och kanske även för dig själv. Det kan vara hur du gör ditt arbete eller skolan. Det kan även indikera på den andliga väg som är utstakat för just dig. Öppna ditt sinne och ditt hjärta och tillåt dig att lyssna på andra människors ideér, tankar och se deras perspektiv.

I dag kan du bli respekterad och ärad och snart kommer du att ta emot postivt erkännande för något som du har gjort eller för något som du kommer att göra. På ett djupare plan så blir det en förändring i andras attityder, även din egen mot dig själv. Du kanske börjar se det bästa inom dig själv och genom att göra det så börjar även andra att se det bästa hos dig. Heda dig själv och du kommer att få den respons från Univerum som du längtar efter och vill ha.

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Läggning kostar 300 kr eller enstaka frågor för 70 kr styck. Önskar dig en fin dag! Önskar dig en fin dag!

En av de gudomliga drivkrafterna är att vara nyfiken, utforska verkligheten och söka nya sammanhang

Välkomna in i fb gruppen Häxorna i norr där jag har ett samarbete med Inge-Gerd. Vi erbjuder olika små utbildningar inom det esoteriska och andliga. Vi har sammanställt olika kompendium inom olika ämnen. Mer info får du i vår grupp.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *