Söndag 19 juli

Här kommer dagens budskap igen till er och det är som det brukar att det inte är menat till er alla. Du känner starkt om det är menat just till dig.

I dag ligger energierna för en ny cykel eller ett nytt perspektiv. Var tålmodig och i stillhet och observera vad som händer runt dig. Reflektera kring relationer. Vad är det som händer egentligen? Släpp i väg det som inte längre gagnar dig. När du är mottaglig och redo för förändring så kommer det hända. Under tiden så obervera och kanske få ett nytt perspektiv på det hela.

Släpp dömandet av andra och dig själv. Fokusera på ljus och kärlek som finns inom oss alla. Skydda dig själv från svåra och mindre bra upplevelser genom att formulera avsikten att du bara kommer dra till dig vänliga och varsamma lärdomar. Förvandla mindre bra situationer till bra genom att bara se ljuset som finns inom alla. Se ljuset inom dig själv.

Öppna ditt hjärta och förlåt dig själv och se andras synpunkter med medkänsla. Du behöver inte förändra ditt utgångsläge eller beteende. Du närmar dig situationen med ett kärleksfullt hjärta vilket ger dig kraft och öppnar för kreativitet som flödar fram.

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Läggning kostar 300 kr eller enstaka frågor för 70 kr styck. Önskar dig en fin dag! Önskar dig en fin dag!

Jag lyssnar på mig själv, jag är medveten om vad jag vill och vilka behov jag har

Välkomna in i fb gruppen Häxorna i norr där jag har ett samarbete med Inge-Gerd. Vi erbjuder olika små utbildningar inom det esoteriska och andliga. Vi har sammanställt olika kompendium inom olika ämnen. Mer info får du i vår grupp.

6 reaktioner på ”Söndag 19 juli

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *