Torsdag 16 juli

Här kommer budskap till just dig för idag torsdag 16 juli och det är i vanlig ordning inte menat till er alla. Du känner starkt om någon mening eller några ord eller hela budskapet är till dig.

Relationer är på en kärlksfull och balanserad energi och du har arbetat hårt för att förstå både dig själv och andra och nu är det belöning. Du blir belönad med glädje och förnöjsamhet. Du kan se om det finns någon runt dig som behöver din hjälp och ge bara var du kan. För att upprätthålla balansen mellan att ge och ta så var öppen för att ta emot från andra. Lita på att du får om du har gett mycket av dig själv till andra.

Ha tydliga avsikter och om du bett om vägledning var modig nog att erkänna vad du egentligen vill ha. Vet att du förtjänar det bästa av allt på alla sätt. Framgång och överflöd är vad Spirits önskar alla. Du hävdar rätten till din genom att forma en klar stark mental bild av det du önskar. Tro, tro och tro. Tänk att önskningen redan har manifesterats och följ din inre vägledning.

Förvänta dig ett mirakel och lita på att dina önskningar har blivit hörda. Tro på ljuset som lyser upp din väg och fyll ditt sinne och hjärta med tro. Var också det ljuset som tar bort någon annans dysterhet. Lägg märke till flödet och som sagt förvänta dig ett mirakel.

Jag bestämmer vad jag vill uppnå och sen släpper jag taget och låter det komma till mig med lätthet

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Läggning kostar 300 kr eller enstaka frågor för 70 kr styck. Önskar dig en fin dag! Önskar dig en fin dag!

Välkomna in i fb gruppen Häxorna i norr där jag har ett samarbete med Inge-Gerd. Vi erbjuder olika små utbildningar inom det esoteriska och andliga. Vi har sammanställt olika kompendium inom olika ämnen. Mer info får du i vår grupp.

10 reaktioner på ”Torsdag 16 juli

  1. Anders Bäckström skriver:

    Precis de orden jag behövde, tack för dem Britten 🙂
    Förmodligen kommer vi att få en djupare kontakt?

  2. Marie Andersson skriver:

    Hej, jag önskar en läggning för att se om jag är på rätt väg och om jag kommer att träffa någon att dela livet med

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *