Budskap tisdag 14 juli

Sommar, semester och många känner att de vill hinna med en massa måste saker att göra. Dagens budskap gäller för idag tisdag 14 juli och i vanlig ordning så är det inte menat till er alla. Du känner starkt om det är till just dig.

Känner du dig stessad? Din vila, motion eller rutiner kan ha ändrats och du känner att du behöver mindska på stressen. Var bestämd och säg nej till det som du inte vill. Gör inget av skuld eller tvång och undvik negativa relationer. Prioritera och gör saker som ger glädje och ligger dig varmt om hjärtat och stöder ditt livssyfte.

Det kanske är dags att gå vidare. Stannar du i en relation för att det känns okej. Ge dig själv tid i relationen och det kanske behövs en stor förändring. Ta dig tid för en stor inre sökning för att få in ny vitalitet. Ha kul med andra för att lyfta energin. Lyssna till ditt hjärta. Vad är det du vill egentligen? Kom ihåg att göra förändringen med kärlek och omtanke.

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Läggning kostar 300 kr eller enstaka frågor för 70 kr styck. Önskar dig en fin dag! Önskar dig en fin dag!

Jag är medveten vad jag vill uppnå och tänker på varför jag kommer att lyckas med det

Välkomna in i fb gruppen Häxorna i norr där jag har ett samarbete med Inge-Gerd. Vi erbjuder olika små utbildningar inom det esoteriska och andliga. Vi har sammanställt olika kompendium inom olika ämnen. Mer info får du i vår grupp.

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *