Måndag 13 juli

Budskap för idag måndag 13 juli och har jag nya läsare så vill jag meddela att det här budskapet inte gäller er alla utan du känner starkt om hela budskapet eller någon textrad är till just dig.

Det är personlig frid och harmoniska relationer och finns det gräl och konflikter så blir det lösta nu och det medför glädje och stabilitet. Välkomna den varma soliga energin och tillåt den att lyfta upp dig. Kom ihåg lagen om attraktion. Öppna upp ditt hjärta och ditt sinne på ett kärleksfullt sätt till andra.

Några utav er bör spela musik för att finna det svar du funderar på. Försök se till att musik spelas hela tiden runt dig vart du än är. Spela upplyftande låtar för att ta intryck av orden och melodierna.

Acceptera universums ordning som förändras hela tiden. Universums dans är en lycklig sådan och energin snurrar i ett evigt firande av livet självt. Var inte rädd för en förändring eller en förlust för det är bara energiövergångar. Det gamla måste släppas för att det nya ska komma in.

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Läggning kostar 300 kr eller enstaka frågor för 70 kr styck. Önskar dig en fin dag!

Änglarna följer dig under hela din livsresa

Välkomna in i fb gruppen Häxorna i norr där jag har ett samarbete med Inge-Gerd. Vi erbjuder olika små utbildningar inom det esoteriska och andliga. Vi har sammanställt olika kompendium inom olika ämnen. Mer info får du i vår grupp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *