Budskap för Söndag 12 juli

Först av allt vill jag tacka er alla som läser mina inlägg och min blogg och alla mina härliga kunder som jag har fått äran att förhoppningsvis hjälpa litegrann på er väg. Varma känslor av tacksamhet flödar i mitt hjärta. Dagens budskap till er gäller för idag söndag 12 juli och du ska säga JA till livet!

Det flödar glädjefull energi och ta ett steg tillbaka från din oro som du bär på i ditt hjärta och spendera din tid till glada och roliga saker. Kanske hitta orsaker till att fira, stora som små tillsammans med andra. Dela med dig och ha bra, roliga konversationer med andra för att attrahera in glädje och stabilitet.

Öppna ditt hjärta för alla inblandade och den här situationen. Jag hjälper dig att förlåta andra och dig själv och att se andras synpunkter med medkänsla. Du behöver inte förändra utan du närmar dig situationen med ett kärleksfullt hjärta. Det ger dig kraft och kreativiteten flödar.

Det flödar känslor, dina egna och andras. Det kanske är dags att erkänna dem och du kan göra det med trygghet. Du kommer att finna lösningen på den väg som du tar nu. Lita på dina känslor de kommer att vägleda dig. Säg ja till livet! Önskar er alla en fin söndag <3

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Läggning kostar 300 kr eller enstaka frågor för 70 kr styck.

Du är perfekt precis som du är, du lever på jorden för att vara just du

Välkomna in i fb gruppen Häxorna i norr där jag har ett samarbete med Inge-Gerd. Vi erbjuder olika små utbildningar inom det esoteriska och andliga. Vi har sammanställt olika kompendium inom olika ämnen. Mer info får du i vår grupp.

6 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *