Budskap för lördag 11 juli

Tidig lördagmorgon och jag känner för att ge budskap för idag. Det är ett allmänt budskap där ni kan känna in själva om det är riktat till just dig.

De generella energierna talar om att sitta fast och att inte komma någon vart. Kanske handlar det om ditt arbete där du känner ett missnöje men samtidigt så känner du att du inte kan lämna. Det är dags för dig att veta att du har kraften för att slutföra den situation som du känner dig fast i. Du har alltid ett val och du har kraften att välja riktning.

Det är dags att sluta leta och känna dig begränsad. Lär dig att se med ditt hjärta och din själ. Se saker och andra människor runt dig med spirituell skönhet. Har du svårt att förstå någon så försök se bakom fasadens alla lager och du kommer att se godhet. Många sätter upp en skyddande rustning på grund av gammal smärta.

Meditera och öppna upp dig för ditt högre rike av medvetenhet och känn att du är ett med Spirits. Du har en kropp men är inte kroppen. Du har ett sinne men du är inte sinnet. Du är en expanderande själ inom en begränsad kropp. Sök efter dualiteten för bra balans. Dag/natt, svart/vit och kärlek/hat osv. Du har rätt att vara optimistisk i den här situationen och din skyddsängel har sett ditt hopp, dina drömmar och din strävan. Forstätt vänta dig det bästa av livet.

Ängel Gurid kommer alltid med skratt och påminner dig om att avsätta tid åt att ha kul

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Välkomna in i fb gruppen Häxorna i norr där jag har ett samarbete med duktiga Inge-Gerd. Vi håller bl.a. på med olika små utbildningar inom det esoteriska och andliga. Vi har sammanställt olika kompendium inom olika ämnen. Välkomna in i vår grupp för mer info.

4 kommentarer

  1. Nu är det igen ett budskap och den här känns extra. Det är precis så jag har det just nu 🙏

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *