Budskap för fredag 10 juli

Gratis budskap till er som läser och känner att det är menat just till dig. I dag fredag den 10 juli.

Fram och tillbaka står du och svänger på gungbrädan utan att komma framåt. Viljan och intentionen finns men du står tryggt kvar på mitten. Allt handlar om vart du har ditt mentala fokus just nu och du kanske känner att du sitter fast mellan två olika val. Det är dags att ta nästa steg i den riktning som är bäst för dig.

Du är här för att hjälpa och att kämpa för något som är viktigt. Fast du är ensam så kan du göra positiva förändringar för världen. Är det något som du engagerar dig och gör dig arg? Kanske kan du bidra med att hela de situationerna. Använd din kunskap till att hjälpa andra och du kommer att känna att du får ny energi.

Om rädsla och tvivel tas bort från din hjärna, skulle du leva ditt liv på ett annat sätt? Vad är du rädd för? Andningen är en bro mellan din kropp och din själ och ger dig koppling till Universum. Stilla dina snabba tankar och ta bort rädlsa och ångest. Ta några medvetna djupa andetag och stilla dig en stund och tillåt livsgivande energi flöda genom din kropp och ditt inre.

Ängel Poeil säger att turen kommer till dig tack vare dina tidigare ansträningar

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Välkomna in i fb gruppen Häxorna i norr där jag har ett samarbete med duktiga Inge-Gerd. Vi håller bl.a. på med olika små utbildningar inom det esoteriska och andliga. Vi har sammanställt olika kompendium inom olika ämnen. Välkomna in i vår grupp för mer info.

8 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *