Budskap för torsdag 9 juli

Nu så är jag igång igen efter lite ledighet och dagens gratis budskap till er för torsdag 9 juli. Det är i vanlig ordning inte menat till er alla. Du känner starkt om det är menat just till dig.

Fortsätt vara optimistisk i den här situationen och det finns mycket att vara hoppfull för. Din optimism gör att du känner dig glad och behaglig till mods och det gör att andra vill hjälpa dig. Oroa dig inte utan fortsätt var positiv och undvik dem som säger nej.

Idag är en bra dag att vara stolt. Var stolt över allt som du har gjort, allt som du är och allt som du kommer att vara. Stanna upp och erkänn dig själv och det du gjort och känn stolthet. Hedra dig själv och njut av nuet och le stort. Du har helt klart gjort dig förtjänt av det.

Alla fyra ärkeänglar Uriel, Rafael, Mikael och Gabriel finns runt dig idag och är villiga att hjälpa dig med kontakten med den universella energin och Akasha biblioteket. Be dem om hjälp så kommer de att lysa upp din väg och hjälpa dig med inspiration och kanske få nya ideer. De hjälper dig att bli mer upplyst. Jag önskar er en fin och ljus dag!

Idag tar jag mig tid för och är generös mot de som har det sämre än jag och jag passar också på att önska mina ovänner allt gott!

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Välkomna in i fb gruppen Häxorna i norr där jag har ett samarbete med duktiga Inge-Gerd. Vi håller bl.a. på med olika små utbildningar inom det esoteriska och andliga. Just nu har vi färdigställt ett riktigt bra och enkelt kompendium som handlar om Energi och hur man kan enkelt bygger upp ett försvar mot energitjuvar. Välkomna in i vår grupp för mer info.

6 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *