Budskap torsdag 2 juli

Budskap till några utav er för torsdag 2 juli. Vi i fb gruppen Häxorna i norr erbjuder mindre kompendium för billig slant som hjälper er att utveckla er mediala sida.

Nu planeras det för fullt och det ser ut som du måste göra dig redo det kommer hända en hel del och även en större händelse som sätter fart. Samla dina tankar och gör upp planer och var där det händer. Tro på dig själv och tillåt den energin flytta dig framåt mot mållinjen.

Nu finns det tillfällen för att sätta nya mål som ger dig kontakt med det som är heligt. Minns att du hade passion och se vad som händer när tiden flyger iväg. Tänd din inre låga av inspiration och låt din själ känna upprymdhet av det som ska komma. Börja känna dig levande igen.

Även om du känner dig oskyddad så hälsar din skyddsängel dig om att du är trygg, vägledd och beskyddad. Var modig och stärk upp din egen kraft. Det finns inget att frukta och det finns en chans att växa dig starkare och bli mer erfaren och få bättre självförtroende. Be om hjälp och du får stöd. Önskar dig en fin dag!

Ängeln Harahel säger att du snart får ett brev eller ett mail med de nyheter du har hoppats på.

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Välkomna in i fb gruppen Häxorna i norr där jag har ett samarbete med duktiga Inge-Gerd. Vi håller bl.a. på med olika små utbildningar inom det esoteriska och andliga. Just nu har vi färdigställt ett riktigt bra och enkelt kompendium som handlar om Energi och hur man kan enkelt bygger upp ett försvar mot energitjuvar (4 sidor) Välkomna in i vår grupp för mer info.

14 kommentarer

  1. Hej, undrar om du vet något medium i Sthlms-området som kan tänka sig komma till vårt hyreshus och läsa av husets energier. Det är ett speciellt hus från 30-talet som har en speciell historia, en vacker trädgård och en speciell stämning. Vi har inte sett några spöken och är inte i behov av någon rensning utan mes nyfikna på vad huset bär på. Mot en skälig ersättning.

  2. Jag vill också gå med i gruppen, hur gör jag praktiskt?
    Mvh Karin ❤️

  3. Tack in väntar dena v ut med min motagliga känslighet. Hoppas att energi källaren kommer till sak. En sitta tro ska dimpa in utan egen ansträng med posten. Har plan b om inte kommer till sak. Det vet dem om också. Men tror inte dem förstår hur bökigt det är . Är som inget annat får plats. I övrigt önskar mig mycket mera regn sjö . Så torrt som är.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *