Budskap för fredag 26 juni

Budskap för i morgon fredag 26 juni och det är som vanligt att det inte är menat till er alla. Du känner starkt om det är till just dig.

Du bör fokusera på ditt högre jag. Du går igenom en väldigt värdefull och intuitiv tid där du kommer att känna det sanna djupet av din kraft. Det här är ditt sanna jag, din livslinje av sanning och ditt högre medvetande.

Det är tid för kärlek och att heala dig själv med egenkärlek. Uppskatta dig själv och ta hand om dig och framför allt älska dig själv. Det är tid att du erkänner hur mycket du gett till andra och samtidigt har du glömt bort dig själv. Var snäll mot dig själv för du förtjänar det!

Ärkeängel Mikael finns runt dig för att hjälpa att stärka upp ditt självförtroende och han skyddar mot negativitet och hjälper dig att fortsätta vara optimistisk och full av tillit och självförtroende. Önskar dig en fin dag!

Ängel Bariel säger att mirakel faktiskt inträffar och att du får oväntad hjälp

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Välkomna in till fb gruppen Häxorna i norr där vi har gjort klart Pendel kurs och Runkunskap och vi jobbar på med andra kurser för att utveckla det mediala.

Det finns tid till att svara på frågor maila haxornainorr@gmail.com eller kom in i fb gruppen Häxorna i norr. Jag ger även Reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

6 kommentarer

 1. Tack sant. Smidigaste är bad vis musik.
  Har faktiskt blitt mycket bättre på det..
  Men är extra låg nu. Tok längtar förbi här hämska madröms årstiden!
  Högre jaget var inne på innan vart här enorma plåga värmen öken.

  Är coolt magiskt. Å allt med änglarnas hjälp lösningar ber jag om ofta nu.
  Det är så välkommet med deras magiska!
  Dem har bekymmer över mitt månde så här års. Men viloserar raka motsatsen mot vad är nu svensk vit vinter 15 minus minst i mellan Sverige!

  Jag spela ju överdrivet glad i tistas. Så är skönt få vara sann vara sig själv igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *