Midsommar 2020

Här kommer ett extra budskap till er som känner er dragna hit. Det gäller för imorgon fredag och midsommarafton.

Till en början så känns det som att du har svårt med fokus för att du har lite för mycket att göra eller tänka på. En del av er kanske även känner sig splittrade. Det finns många fina och bra valmöjligheter som kanske leder dig mot flera olika håll. Det känns även som det är romantiska energier i luften.

En del av er upplever att någon motarbetar dig och det kan lätt bli stress men det ser ut som det är ett missförstånd helt enkelt och att allt kommer att lösa sig på ett riktigt bra sätt och som du tänkt dig. Är det inte en person det gäller så kan det vara saker/maskiner som strular. Vet att du har beskydd runt dig.

För er som tillbringar midsommarafton ensamma så känns det som det är gamla kära minnen som kommer upp. Minns dem med glädje och tacksamhet fast det kanske kommer upp otroligt mycket känslor. Minnena kommer att lysa upp din väg och du kan se vart du ska gå för att komma vidare. Trevlig midsommar till er alla med ljus, kärlek och vet att du aldrig är ensam!

“Jag andas in livskraft och fyller mitt liv med ljus och änglarna strävar efter att lyfta mitt liv in i det eviga ljuset”

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Läggning kostar 300 kr eller enstaka frågor för 70 kr styck.

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift eller beställning. Jag ger även Reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *