Vecka 24

En riktigt spännande vecka 24 verkar det bli då budskapet är att drömmar blir sanna och att din cirkel blir sluten och enad och att du ska fokusera på ditt inre centrum och ditt ljus. När det blir hektiskt runt dig så sök dig innåt för inre frid och låt dig inte dras med i stressen om att hinna alla måsten.

I energierna verkar det ligga i tiden för frid, glädje och förnöjsamhet. Var klar med vad du vill ha för nu verkar dina önskningar slå in och kom ihåg att vara öppen för att ta emot det du önskar. Luta dig tillbaka och ta emot och njut!

Känn närvaron av spirits och den heliga unionen mellan dig själv och spritits är din störta prestation och du har det eviga ljuset inom dig och du lever ljuset. Ljuset är du! Finns ditt inre och ditt centrum så finner du ljuset!

Uriel, Raphael, Michael och Gabriel finns runt dig och de täcker av alla fyra väderstreck och det är en kraftfull koppling till dem nu. Uriel besitter värdefull inspiration om du behöver det. Raphael kan ge support i kärlek och relationer, barn eller healing. Han och hans energi är kraftfulla och kallas mirakel arbetaren.

Michael kan ge dig stykra och stabilitet och Gabriel hjälper dig med kommunikation om du känner att du behöver hjälp med det. Passa på att be dem om hjälp för de alla finns nära dig nu och de vill så gärna hjälpa till, bara du ber dem. Kom ihåg att det är du själv som är ansvarig för ditt hektiska schema och du har rätt att säga nej. Önskar dig en fin vecka!

Vänskapens ängel Mihr hälsar att just idag bör du höra av dig till en gammal vän som du förlorat kontakten med.

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Läggning kostar 300 kr eller enstaka frågor för 70 kr styck.

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift eller beställning. Jag ger även Reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

8 kommentarer

  1. Tack🙏 jag hoppas verkligen att min önskning slår in för det betyder mycket o inte bara för mig själv❤❤❤

  2. Ett varmt tack för budskapet, jag ser med glädje och tillit att mina önskningar och böner slår in. Önskar dig en bra vecka. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *