Känslor och firande av ny milstople

Snart ny vecka och här kommer nytt budskap för vecka 22. Det handlar om känslor och att stå stadigt och grudad för att sedan fira att du nått till din milstople.

Det kanske är dags att du ska titta närmare på dina känslor och kan lugnt och tryggt erkänna dina verkliga känslor för dig själv nu. Se om du upptäcker något mönster i ditt beteende eller om du är på väg att förstöra för dig själv. Lita på dina känslor för de kan vägleda dig till att göra postitiva förändringar. Har du upprörda känslor så är det dags att släppa iväg dem nu. Du har andligt beskydd.

Stå grundad gör det möjligt för att bygga upp kraften inom dig och stå tryggt. Spelar ingen roll hur många gånger eller hur mycket du blir testad att göra något som du genuint vet inte är för ditt högsta bästa så kan du stå tryggt och kanske pusha tillbaka. Ge inte upp och släpp inte siktet på det du vet väntar på dig. Du har styrkan i din egen integitet och ditt självvärde och du behöver inte kompomissa eller ge upp.

Du är redo för att fira något och du får den bekräftelse du behöver. Du är redo för att etablera en ny milstolpe i ditt liv – en milstolpe av val. Du kanske ska sluta röka, dricka alkohol eller annat som inte är bra för dig. En sådan förändring skulle bli en stor milstolpe för dig. Du är redo och det är tid för att fira din kraft nu. Önskar dig en fin vecka!

“Jag lyssnar på mig själv, jag är medveten om vad jag vill och vilka behov jag har”

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Läggning kostar 300 kr eller enstaka frågor för 70 kr styck.

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift eller beställning. Jag ger även Reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

6 reaktioner på ”Känslor och firande av ny milstople

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *