Fråga oss

Ny vecka och nytt budskap och det gäller för vecka 14 och det är som det brukar att det bara är menat till några utav er. Du känner direkt om det är till dig. Det handlar om att fråga andevärlden och det finns många där som kan hjälpa dig just nu. Vi består av den gudomliga källan, dina nära och kära, vänner, guider, änglar och spirit hjälpare som väntar på att få hjälpa dig. Vi är ditt andliga team och allt du behöver göra är att be om vår hjälp och vägledning.

Just nu ville vi bara påminna dig om att även om du vill ha svar så behöver det inte vara på ett speciellt sätt eller så för att be om vår hjälp. Vi har alltid varit här och kommer alltid att vara och även om vi inte kan störa dina karmiska lektioner som du är tänkt att lära så kan vi hjälpa dig genom att försiktigt inspirera, vägleda och hjälpa dig att känna igen synkroniska tecken.

Under ditt liv kan du ha försökt att göra eller ha gjort saker på egen hand, vilket kan vara givande men när det blir för mycket och du börjar känna dig dränerad eller svag eller att du inte har styrka att fortsätta…. Kalla på oss så gör vi allt för att hjälpa dig. Kom ihåg än en gång att vi inte kan störa dig i ditt liv förrän vi blir frågade eller inbjudna. Vet att vi alltd är här och väntar och viktigast av allt att vi älskar dig! Önskar er en fin vecka!

Idag tänker jag fridfulla tankar, väljer fridsamma känslor och föreställer mig hur mitt liv ter sig när jag är i harmoni med allt och alla

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Läggning kostar 300 kr eller enstaka frågor för 70 kr styck.

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift eller beställning. Jag ger även Reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

6 kommentarer

  1. Tacksam!
    Tid Tålamod Tacksamhet Tillit fick jag lära mig en gång, och det stämmer så bra.

  2. Tack🙏
    Jag har en fråga och behöver hjälp🙏
    Kram Ninna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *