Mod och sötma

Vi har en orolig tid runt omkring oss nu med många rädslor. Budskapet är för vecka 13 och handlar om mod och att identifiera och konfrontera din rädsla. Bli medveten om de djupaste övertygelserna som ligger i ditt hjärta. Vidta åtgärder och gå vidare och manifestera dina drömmar till verklighet.

När du agerar kraftfullt kommer du att känna en ständig flamma av styrka som brinner inom dig. Med varje mod kommer lågan att bli ljusare som vägrar att stå stilla eller låta någonting hindra dig från att ta nästa steg på just din väg. Hoppa och skyddsnätet kommer att visas – det kanske är dags att ta nästa steg nu.

“Du är söt och jag kan hjälpa dig att känna lycka och glädje” hälsar din skyddsängel och ber dig njuta av sötman i ditt liv. Du kanske har hårdnat genom dina erfarenheter men din ängel hjälper dig att sänka din gard och ändå vara trygg, skyddad och respekterad.

Behandla dig själv med ömhet. Ge dig själv belöningar och var snäll mot dig själv. Var god mot dig själv och njut av frukterna. Din skyddsängel hjälper dig att införa sötma i dina förhållanden genom att tala utifrån kärlek, handla utifrån godhet, ge uppriktiga komplimanger och att vara eftertänksam. När du ger extra omtanke till andra får du tillbaka i överflöd. Änglarna hjälper dig att bli nykär i livet igen. Önskar er en fin vecka!

Ängeln Anauel för ekonomisk stabilitet och tillräckliga resurser hälsar att du inte behöver oroa dig för din försörjning.

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Läggning kostar 300 kr eller enstaka frågor för 70 kr styck.

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift eller beställning. Jag ger även Reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

8 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *