Uppbackning

Ny vecka och nytt budskap och det gäller för vecka 11. Du känner direkt om det är menat till dig. Det handlar om uppbackning och support/stöd. Människor kommer in i ditt liv av många olika skäl. Vissa lär du utav och sedan går de vidare. Andra återvänder ofta för att du behöver lära dig mer av dessa individer.

Andra förblir bredvid dig hela livet. Budskapet kom fram eftersom Spirits förstår hur mycket stöd du behöver just i denna tid. Titta noga runt omkring dig och fråga dig själv “Finns det människor runt mig som uppmuntrar mig att lära och att växa?” Varje förhållande handlar om att ge och att ta emot. Det bör alltid finnas ett jämt utbyte av energi – av att ge och ta.

Om du känner dig dränerad är det tydligt att du inte är i linje med någon eller kanske en grupp. Omge dig själv med de som hjälper dig att vara allt du kan vara. Alla behöver stöd. Vi är här för dig och uppmuntrar dig att nå ut och hitta likasinnade själar eller en stödgrupp eller en medvetenhets klass för att dela dina mål, ambitioner och andliga upplevelser. Genom att göra det kommer andra att lära av dig på samma gång. Hitta det stöd du behöver så ser du hur din själv kommer att höjas. Önskar er en fin vecka!

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Läggning kostar 300 kr eller enstaka frågor för 70 kr styck.

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift eller beställning. Jag ger även Reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *