Ta emot

Budskapet för vecka 10 handlar om att ta emot. Du är en snäll och kärleksfull själ som ständigt når ut och ger till andra. Nu är det dags för dig att lära dig att nådigt få. Precis som med tidvattnets ebb och flöde är konsten att ge och ta emot naturens lag och ordning i Universum.

Spirits ger det här budskapet till dig just nu eftersom de ser den kärlek, styrka och vägledning som du ger till många – men nu är det tid att du tillåter andra att ge tillbaka till dig. Vi vet och förstår att du kan kämpa i att ta emot, även om livet är en stor kontinuerlig cirkel av att ge och ta emot energi. Som en själ är du en energisk varelse som består av en intelligent källa till spirituell energi som leder dig på din väg mot lycka, välstånd och välbefinnande.

Låt andra känna glädjen att ge till dig – samma lycka som du känner när du ger så generöst till andra. De måste också ge tillbaka för att hålla balansen. Du kanske ställde en fråga om att få något i ditt liv och att inte acceptera eller ta emot från andra kan blockera flödet av överflöd på alla områden i ditt liv.

Det kan ta lite tid för dig att öva på detta men när någon ger dig är bara ett snällt “tack” i gengäld allt som behövs. Håll det naturliga flödet igång och se hur universum ger dig tillbaka för ditt bästa. Ju mer du lär dig att acceptera och ta emot – desto mer kommer välsignelserna i ditt liv att dyka upp! Önskar er en fin vecka!

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Läggning kostar 300 kr eller enstaka frågor för 70 kr styck.

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift eller beställning. Jag ger även Reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *