Säg din sanning

Ny vecka och nya energier och det gäller vecka 9 och du känner direkt om det här är menat till just dig. Vi uppmans att säga sanningen och det kan gälla andligt uppvaknande, tydlighet och sanningens uppenbarelse och kosmiskt medvetande. En sorts utvärdering av det förflutna och tillsammans med lektioner som du har lärt dig eller fortfarande behöver förstå måste nu vara högsta prioritet.

Om du gör det kommer du att förlåta, acceptera och läka så att du kan gå framåt i en balanserat tankesätt. En betydande förändring måste göras inom ett visst område i ditt liv. Men gör inga hastiga beslut utan ta dig tid för alla val eller förändringar måste vägas och utvärderas med de mest försiktiga och klokaste av bedömningar.

Vilka åtgärder du nu tar kommer att få långtgående konsekvenser – mer än du någonsin kommer att veta. Använd dig av universums kraft och blanda den med lite hjälp från vår fysiska värld och det kommer att hjälpa dig att få klarhet och förstående av medvetenhet. Det som en gång inte var uppenbart kommer nu att förverkligas och förstås. Var ärlig mot dig själv och lita på vad du vet är sant.

Ställ dig upp och tala din sanning och överämna all din rädsla och oro för hur andra ska reagera till änglarna. Du kan säga det på ett kärleksfullt sätt och fortfarande vara uppriktig. Oavsett andras reaktioner måste du ge en röst åt sanningen som den ser ut för dig. Änglarna kommer att ta hand om dig och vägleda dina ord medan du uttalar dem.

Nordanängeln Chairoum med snövita vingar säger att med tålamod kommer det att ordna sig med den person eller situation du oroar dig för. Önskar er alla en fin vecka!

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Läggning kostar 300 kr eller enstaka frågor för 70 kr styck.

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift eller beställning. Jag ger även Reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

6 kommentarer

  1. Tack för budskapet men jag håller mig alltid till sanningen för den är lättast att komma ihåg. Vad folk har ljugit om det glömmer de och säger en ny version igen när man frågar.

  2. Tack Britten för budskapet, jag är i just en sådan situation där jag har tagit upp min sanning till en vännina. Det tråkiga är att hon kom med olika anledningar som inte hade sammanhang med situationen. Trist när människor inte kan stå för vad dom gör. Ha en fin dag, kramar Sandra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *