Intuitiva knuffar

Budskapet gäller för vecka 8 och det handlar om vår inre känsla – intuitionen som är själens språk. Vi föds alla medvetna och med en djup känsla av inre kunskap. Intuitionen är en av de största gåvorna vi har och som håller oss anslutna till våra högre jag och till universum och vår gudomliga ande.

De i andevärlden hör din begäran om svar och de ber dig inte bara att söka vägledning från dem utan också lyssa på din naturliga intuition som skickar dig knuffar och svaret väntar redan på dig.

Du föddes intuitivt – alla är intuitiva. Eftersom livet har ett sätt att lägga till allt fler lager och år av ansvar till din fysiska värld. Så är det ofta svårt att dra tillbaka dessa lager så att du kan känna, uppfatta och veta när ett svar kommer. Vi ber dig lita på och omfamna det du fysiskt känner när din kropp fungerar i samarbete med din intuition.

Var medveten om dina drömmar, synkronistiska tecken, böcker som kan komma till dig och människor som kommer in i ditt liv eller till och med nummer som fortsätter att dyka upp. Dessa är intuitiva knuffar. När du lär dig att lita på din intuition kommer du att se dig själv och världen på ett sätt som du aldrig trodde var möjligt. Önskar er en härlig vecka med många knuffar!

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Läggning kostar 300 kr eller enstaka frågor för 70 kr styck.

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift eller beställning. Jag ger även Reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

4 reaktioner på ”Intuitiva knuffar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *