Stå – tryggt och stadigt

Ny månad och strax ny vecka. Dagens budskap gäller för vecka 6 och det handar om att stå tryggt och stadigt på marken. Att vara bra grudad och stå kraftfullt kan vara en förtroendeskapande åtgärd. Nu är det rätt tid då du behöver vara grudad och stå tryggt. Du vet att du kan göra det och du vet genom att göra det kommer du att vara segraren. Oavsett hur mycket du blir testad, pushad eller kastas in för att göra något du verkligen vet inte är till ditt bästa. Avstå inte och ge inte efter eller tappa inte synen på vad som väntar på dig.

Kom ihåg att resultatet som du vet är rätt för dig, kanske inte är vad andra tycker är bäst för dig. Det här budskapet ger dig styrkan att tro på din egen integritet, ditt eget självvärde för att hjälpa dig att förbli tydlig och fokuserad för att försvara det du tror och vet är rätt. Med övertygelsen om denna tro kommer en kraftfull energi så att du kan stå rakt och högt. Du behöver inte kompromissa och överge dig själv eller ge upp den kontroll du behöver just nu. Önskar er alla en fin vecka!

Ängeln Iahhel säger att du aldrig är ensam eftersom han alltid finns vid din sida.

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Läggning kostar 300 kr eller enstaka frågor för 70 kr styck.

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift eller beställning. Jag ger även Reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *