Dina val

Ny vecka och nytt budskap som gäller för vecka 4 och det handlar om dina val. När du accepterar ansvaret för ditt liv och de val du gör så börjar du utnyttja kraften i din egen själ. Du kommer att kunna lyssna på och uppskatta den intuitiva visdom som finns i dig och tillämpa den positivt och kontrkutivt på din omvärld.

Budskapet är en påminnelse och det kommer att fungera som ett mantra för att hjälpa dig att fokusera och få tydlighet till ett potentiellt viktigt val som du kan behöva göra. Låt det hjälpa dig att återfokusera på dina spridda tankar och energier och ta dig tillbaka till en plats där det stora antalet alternativ inte verkar så överväldigande. Val måste göras och ju mer tid du tar på att fatta dessa avgörande beslut, desto längre kommer det att ta innan du kan uppnå dina mål i den fyskiska materiella världen.

Alla de val du redan har gjort i ditt liv har tagit dig till denna punkt och andevärlden hjälper dig nu att stanna upp, analysera och utvärdera de olika alternativen före ditt beslut och hur var och en kan påverka resultatet. Genom att ta bättre, smartare och noggrant övervägda beslut och val kommer du inte längre att bli ett offer för omständigheterna. Men du har kraften och förmågan att ändra ditt resultat. Erkänn tecken och följ dessa intuitiva knuffar för att hjälpa dig att göra rätt val. Att fatta rätt beslut idag har mer syfte och giltighet än om man fattar beslut på ett infall eller i desperation. Önskar er alla en fin vecka!

“Varje stund är en pånyttfödelse, hela ditt nya liv ligger framför dig, fullt av oanade möjligheter” – Cecilia Sifontes

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Läggning kostar 300 kr eller enstaka frågor för 70 kr styck.

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift eller beställning. Jag ger även Reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *