Du är ljus

Den här veckan har vi haft fullmåne och svartmåne och starka energier i omlopp och det bästa vi kunnat göra är att hålla låg profil. Nästa vecka 3 så handlar det om ljus och du kan föreställa dig själv som en varelse som består av energi och ljus – för i verkligeheten är det just det du är. Du är en kraftfull person och människor lockas till din glans. Det är rätt tid att komma ihåg hur levande och kanske även livlig du verkligen är. Du känner direkt om det här budskapet är till dig.

Andevärlden vill påminna dig om att vissa människor dras till ljus medan andra kommer från ljuset. Du är som en kraftfull fyr och du har förmågan att locka det du önskar. Tankar är som ljusstrålar som består av energi som sprids i universum men som så småningom kommer tillbaka till oss. Fråga dig själv “Hur har mina tankar varit på sistone? Har de varit positiva eller negativa? Det är värt att komma ihåg att du ofta hittar det du tänker på eller letar efter.

Du har kraften att använda din glans för att skydda dig från människor eller situationer som kan orsaka dig obalans. Visualisera dig själv omgiven att ett skyddande skikt med strålande vitt ljus som gör att endanst positiva människor och situationer kan komma in i din rymd och ditt liv till ditt bästa. Du är en lysande själ och de i andevärlden ser ditt ljus och vet att du har kraften att vara ännu mer än den du är – en andlig person med obegränsad potential. Önskar er alla en fin vecka!

“Allt befinner sig i en evig utveckling och skapandeprocess” – Cecilia Sifontes

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Läggning kostar 300 kr eller enstaka frågor för 70 kr styck.

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift eller beställning. Jag ger även Reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

6 kommentarer

  1. Texten och budskapet talar till mig.. så rätt för mig just nu 🤗 den är så fin och jag ska ta med mig den i min meditation. Tack snälla ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *